Netwerkbeheer

Server- en netwerkbeheer

Of u nu één werkplek heeft in huis of vijftig werkplekken verdeeld over meerdere locaties, uw netwerk is essentieel. Laat ons meedenken over de beste inrichting hiervan. Bijvoorbeeld door te zorgen voor onderhoud op bestaande systemen of door het leveren van nieuwe apparatuur. Samen met u gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor uw bedrijf. Hoe klein of hoe groot dat ook is.

Wij combineren hulp op afstand met support op locatie, zo bent u snel uit de brand geholpen bij eventuele calamiteiten. Als Dell Value Added Reseller en Microsoft Partner staan onze oplossingen, met apparatuur op locatie en/of in de cloud, als een huis!

Preventief onderhoud

Een update voor uw virusscanner of uw systeem bijwerken naar de laatste browserversie? Wij regelen het graag voor u wanneer het u uitkomt. Of dat nu tijdens werktijd is of in de avonduren.

Ad-hoc support

Een vast maandbedrag voor uw onderhoud? Welnee! U kunt altijd op ons bouwen, maar zit nergens aan vast. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw ICT-behoeften.

Werkplekbeheer

PC’s, laptops en tablets

3WT levert een breed scala aan PC’s, laptops en tablets. Door gebruik te maken van de zakelijke productenreeks van onze partner Dell (denk aan de OptiPlex, Latitude en Precision series), hebben we altijd een perfect passende oplossing.

Het leveren en supporten van tablets in het BYOD (Bring Your Own Device) tijdperk, vraagt om adequate kennis van diverse fabrikanten. Zo helpen wij u eenvoudig op afstand met het instellen van bijvoorbeeld e-mail of het maken van een verbinding met kantoor.

Clouddiensten

Altijd en overal werken, dat kan in de cloud. Met clouddiensten als Nomadesk, Google Drive, Dropbox of Microsoft OneDrive met SharePoint via Office365. Ogenschijnlijk lijken ze op elkaar maar er zijn belangrijke verschillen. Samen kijken we naar wat het beste bij u past.

 

Hosted Exchange

 

Geen bedrijf kan zonder e-mail en dat hoeft ook niet. 3WT zorgt ervoor dat u doorlopend e-mails kunt ontvangen en inzage heeft in uw verzonden items. Zowel op kantoor, thuis als onderweg. En door het koppelen van e-mail, agenda en contactpersonen bent u niet alleen altijd bereikbaar maar ook up-to-date.

 

Werkplek en server in de cloud

 

Of u nu een online werkplek nodig heeft of een compleet serverpark, wij bieden u graag zorgeloze clouddiensten. Waarbij we ervoor zorgen dat deze u passen als een maatpak.

 

Webhosting

 

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. 3WT zorgt voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw website, voor een betaalbare prijs. Klik hier voor meer informatie of advies voor het kiezen van de webdesigner die bij u past!

Internetverbindingen

Internet moet werken. Punt. Als bedrijf kunt u nu eenmaal niet zonder internet. Dat begrijpen wij als geen ander. 3WT zorgt voor een optimale verbinding en betrouwbare oplossing door samen te werken met de beste partijen van Nederland. En heeft u meerdere kantoor- of winkellocaties of thuiswerkers? Profiteer dan van onze vestigingskoppelingen.
Weten wat voor uw locatie de beste oplossing is? Bel ons dan en we geven u graag vrijblijvend advies!

Back-ups

Een defecte harddisk, virus, brand, een ongeluk zit in een klein hoekje. 3WT herstelt in veel voorkomende situaties de data van uw apparatuur. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen, dus zorgen wij voor automatische back-ups van uw systeem. Ook als u een enkele laptop of pc heeft.

Wordt het tijd om uw backup op orde te brengen? Advies nodig, een oplossing op maat of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Of u nu één werkplek heeft in huis of vijftig werkplekken verdeeld over meerdere locaties, uw netwerk is essentieel.