Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de beste en betrouwbaarste oplossingen voor uw bedrijf. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van onze belangrijkste partners.

Moderniseer uw communicatie met 3CX IP-telefooncentrale voor Windows – een IP PBX die uw traditionele PBX volledig vervangt, en die standaard SIP software / hardware telefoons, VOIP-diensten en traditionele PSTN-telefoonlijnen ondersteunt. 3CX IP-telefooncentrale kost veel minder dan een traditionele PBX en kan uw gesprekskosten aanzienlijk reduceren door beroep te doen op een VOIP service provider. Dankzij de web-gebaseerde administratie is deze telefooncentrale heel makkelijk te beheren.

Attingo is onze partner in data recovery en rescue. Of het nu gaat om harddisks van pc’s, laptop’s, iPad’s, etc., zij zijn dé specialist in herstel. Ze assisteren ons bij bijvoorbeeld herstel van schijven na brand, vallen, transportschade, etc.

Naast data herstel, is Attingo ook een expert op het gebied van data vernietiging. Wilt u uw oude pc of laptop weggooien? Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat uw gegevens niet op straat komen te liggen!

De hoge kwaliteit en snelheid van support op de producten van Dell hebben er voor gezorgd dat 3WT hoofdzakelijk Dell hardware uitlevert.

3WT is een officiële Dell VAR (Value Added Reseller). Met deze status mag 3WT als een van de weinige bedrijven als schakel tussen Dell en de eindgebruiker optreden. Door met u wensen en eisen af te stemmen, maken we een aanbod op maat, met de garantie, service en snelheid van Dell producten en diensten.

IMAGE Fotografie en Vormgeving zorgt voor uw uitstraling!
Snelle reactie en mooie oplossingen. Precies zoals het hoort in het MKB. IMAGE Fotografie en Vormgeving heeft door diverse opdrachten via 3WT haar professionaliteit en kwaliteit bewezen.

Jaap levert WordPress websites en webshops op basis van WooCommerce. Met een WordPress website wordt het voor elke ondernemer mogelijk om op eenvoudige wijze zelf een goede website te beheren. Met een WooCommerce webshop garandeert hij een krachtig e-commerce platform voor webshop ondernemers. Hiermee heb je voor een betaalbaar bedrag een professionele webshop tot je beschikking. Er zijn daarnaast talloze extensies om de website en/of webshop uit te breiden met extra functionaliteit.

Heb je een website en is die aan vervanging toe? Of ben je net een eigen bedrijf begonnen, en wil je een website die precies uitstraalt wat jij wilt?
En wil je die website of webwinkel dan ook zélf onderhouden? Neem dan eens contact op met WebEnFoto.nl, daar vertellen ze je hoe ze je verder kunnen helpen.
Door de snelle, goede zorg voor onze klanten, hebben we een goede relatie met WebEnFoto.nl op kunnen bouwen.

In veel bedrijven en in veel huishoudens heeft Microsoft een versie van Windows draaien.
Door het veelvuldige gebruik van Microsoft toepassingen en besturingssystemen, is de stap naar Microsoft netwerken klein.
3WT is Microsoft Partner. Deze status is een bekroning en bevestiging van de kwaliteit en professionaliteit op het gebied van servers, applicaties en werkstations.
Op het gebied van beveiliging en telecommunicatie is Seceurtronics onze beste partner. Door hun snelheid, flexabiliteit en hun dienstaanbod zijn ze door de jaren heen een betrouwbare solide partner gebleken.
Seceurtronics is gevestigd in Hillegom. Hun kracht ligt in beveiliging en telefonie. Van “eenvoudige” IP camera’s tot gesloten beveiligingssystemen, van “simpele” telefoonaansluitingen tot uitgebreide telefooncentrales, Seceurtronics is de partner.

KeepItSafe is onze partner voor back-up oplossingen. Een losse PC of laptop? Een netwerk met servers en meerdere locaties? Met KeepItSafe vinden we de beste oplossing voor het beschermen van uw gegevens.

RoutIT zorgt voor betrouwbare en stabiele internetdiensten. Ze leveren via 3WT een breed scala aan koper- en glasvezelverbindingen, alsmede complexe oplossingen in de digitale wereld.
Door de heldere afspraken, goede reactietijd en unieke werkwijze is RoutIT één van de oudste partners van 3WT.

Ziggo is één van onze partners in zakelijke, professionele en stabiele internetverbindingen.

Ziggo beschikt over een uitgebreid dienstenaanbod (glasvezel (fiber) kabel internet, telefonie, etc).

Door het uitbreiden van ons producten- en dienstenaanbod met die van Ziggo, kunnen we nog betere en betrouwbare oplossingen uitleveren.
Denk hierbij aan fail-over, telefonie via internet, hoge internetsnelheden, stabiele vestigingkoppelingen, etc.

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Je wilt dan geen gedoe over je zakelijke internetaansluiting. Xenosite begrijpt dat. Is er onverhoopt toch een probleem? Dan zijn ze gewoon bereikbaar met een deskundige helpdesk. Wel zo gemakkelijk.
3WT heeft gekozen voor Xenosite vanwege deze goede bereikbaarheid, korte lijntjes en volledig productaanbod (bijvoorbeeld ADSL, SDSL, (B)VDSL, glasvezel, etc.).