AdPro & 3WT

AdPro vertrouwt 3WT ICT Solutions de zorg voor haar klanten toe

 

Sinds de zomer van 2020 heeft 3WT het beheer over de software van AdPro overgenomen. Onderstaand schrijven hebben de relaties ontvangen.

Sinds het verlies van Jos Rietveld zijn wij druk bezig geweest om de continuïteit van AdPro te kunnen veiligstellen. Jos is jarenlang uw aanspreekpunt en het brein achter de oplossingen van onze diensten en producten geweest. Wij kunnen het vertrouwde serviceniveau dat u van hem gewend was niet waarmaken. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede partner voor onze klanten.

 We zijn blij om u te kunnen meedelen dat we in 3WT ICT Solutions een betrouwbare partner gevonden hebben om uw bedrijfsprocessen te waarborgen.

 3WT is al ruim 20 jaar actief in de onderkant van het MKB en specialiseert zich in software oplossingen en netwerkbeheer. Zij zullen zorg gaan dragen voor de oplossingen welke wij u momenteel leveren.

 

Wat betekent dit concreet voor u?
3WT neemt de huidige producten en diensten over die u momenteel bij ons afneemt. Zij zullen het support en onderhoud van ons overnemen en u hiermee dus voorzien van de continuïteit welke u van uw bedrijfssoftware vereist.


Uw abonnement blijft hetzelfde
Uw abonnementen, producten en apparatuur blijven gelijk. Net als de ondersteuning en beschikbaarheid van de dienst. Alleen zullen zij straks in plaats van AdPro een nieuwe naam dragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk samen met 3WT een nieuwe overeenkomst waarin zij, waar mogelijk en waar dit van toepassing is, de oude afspraken overnemen.


3WT 
staat voor u klaar
Bent u benieuwd naar de voordelen van deze nieuwe ontwikkeling? 3WT helpt u met al uw vragen; of het nu over uw abonnementen gaat, of de producten en diensten.

Wilt u meer informatie over bovenstaand schrijven? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij met u contact op kunnen nemen!

Of u nu één werkplek heeft in huis of vijftig werkplekken verdeeld over meerdere locaties, uw netwerk is essentieel.