Software

Nevolution is door 3WT zelf ontwikkelde backoffice software, met oplossingen voor o.a. orderbeheer, voorraadbeheer, sierteelt, CRM en POS. Nevolution is in vele branches inzetbaar en volledig gebaseerd op de laatste Microsoft techniek. Omdat het continu wordt doorontwikkeld zult u nooit met verouderde software aan het werk zijn. Uiteraard hebben wij export- en koppelingsmogelijkheden voor financiële software en branche-specifieke oplossingen zoals Floriday. Vraag hier om meer informatie.

Nevolution Mobile is onze speciaal voor de sierteelt ontwikkelde verkoop applicatie. Zowel te gebruiken op een tablet als op een smartphone. Door de heldere en eenvoudige interface bent u snel op weg. Alle functionaliteit voor het maken van de factuur, zoals artikel-  en klantenbeheer, is aanwezig zodat u nooit voor problemen komt te staan onderweg. Het is ook mogelijk om de app te koppelen aan onze backoffice software Nevolution. Met onze synchronisatiemodule kan dit ook onderweg! Sluit dit aan bij uw wensen? Klik hier en wij nemen contact met u op!

Nevolution Webshop is een zeer gebruiksvriendelijke webshop speciaal voor de sierteelt. Naast het tonen van uw eigen voorraad toont u, middels de VMP-koppeling, net zo makkelijk de voorraad van derden. Orders uit de webshop worden afgehandeld in de backoffice en mobiele verkoopsystemen. Uiteraard werken we ook met shop-in-shop en sub-shops. Tijd voor een demo toch? Klik hier en we nemen contact met u op!

Complete backoffice software, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik