Telefonie

VoIP

VoIP staat voor Voice over IP, wat staat voor bellen via internet. Een analoge lijn, KPN ISDN? Het is verleden tijd. Nu leveren wij betrouwbare diensten via VoIP. Zowel met uw eigen centrale als alternatieve oplossingen.

Telefooncentrale

Voicemailberichten via e-mail ontvangen? Standaard wacht- en vakantieteksten inspreken? Bellen vanuit Outlook of uw internet browser? Het kan allemaal met onze telefooncentraleoplossing 3CX. Of u nu bereikbaar wilt zijn met twee toestellen of een complete oplossing zoekt voor dertig, wij regelen het graag voor u. Evenals wachtrijfunctionaliteiten en welkomstteksten.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor hoteloplossingen, een koppeling met Microsoft Outlook of uw CRM software zoals Exact Online, Office365, Google Contacts of natuurlijk onze eigen software Nevolution.

Toestellen

Uw vaste toestellen moeten werken en er goed uitzien. Ze staan tenslotte de hele dag op uw bureau. Wij maken gebruik van de toestellen van het merk SNOM. Samen met u kiezen we welk toestel op welke plek komt en of er een (draadloze) headset nodig is.

Communicatie is de sleutel tot succes. En telefonie is hierbij onmisbaar. Wij helpen u er graag bij.