Sierteelt

Nevolution is door 3WT zelf ontwikkelde backoffice software, met oplossingen voor o.a. orderbeheer, voorraadbeheer, sierteelt, CRM en POS. Nevolution is in vele branches inzetbaar en volledig gebaseerd op de laatste Microsoft techniek. Omdat het continu wordt doorontwikkeld zult u nooit met verouderde software aan het werk zijn. Uiteraard hebben wij export- en koppelingsmogelijkheden voor financiële software en branche-specifieke oplossingen zoals Floriday. Vraag hier om meer informatie.

Nevolution Mobile is speciaal ontwikkeld voor de sierteeltsector. De software draait op een handterminal met geïntegreerd toetsenbord. Door de heldere en eenvoudige interface bent u snel op weg. Alle functionaliteit voor het maken van de factuur, zoals artikel-  en klantenbeheer, is aanwezig zodat u nooit voor problemen komt te staan onderweg. Het is ook mogelijk om de terminal te koppelen aan onze backoffice software Nevolution. Met onze synchronisatiemodule kan dit ook onderweg! Sluit dit aan bij uw wensen? Klik hier en wij nemen contact met u op!

Nevolution Touch is onze nieuwste dienst voor de mobiele verkoop. Zowel te gebruiken op een tablet als op een smartphone. Ook onderweg kunt u realtime wijzigingen doorsturen naar de backoffice en nieuwe orders uit de webshop direct binnenhalen. Mits u onderweg internet heeft. Zo niet, dan blijft het systeem operationeel en kunt u gewoon verder werken. Laat ons u terugbellen voor meer informatie of een demo, klik hier.

Nevolution Webshop is een zeer gebruiksvriendelijke webshop speciaal voor de sierteelt. Naast het tonen van uw eigen voorraad toont u, middels de VMP-koppeling, net zo makkelijk de voorraad van derden. Orders uit de webshop worden afgehandeld in de backoffice en mobiele verkoopsystemen. Uiteraard werken we ook met shop-in-shop en sub-shops. Tijd voor een demo toch? Klik hier en we nemen contact met u op!

Complete oplossingen voor de sierteelt sector inclusief webshop